Selecteer een pagina

iNNerControl 
zakelijk aanbod

Zakelijke profielfoto eigenaar iNNerControl

De zakelijke ik 

The iNNerController

Naast mijn coachingspraktijk werk ik als Financieel Adviseur, Business Controller, Coach en Trainer. Denk hierbij ook aan teambuilding en zelforganisatie. Tevens ben ik inzetbaar voor persoonlijke ontwikkeling, coaching bij stress en burn-out/bore-out. Daarnaast kun je mij inzetten voor HSP-begeleiding op het werk, re-integratie bij én preventie van uitval. Lees hier meer over iNNerControl zakelijk aanbod.

Wat brengt ‘The iNNerController’?

Als Business Controller heb ik ruime ervaring in de zorgsector. De combinatie van de veelzijdigheid, complexiteit en menselijkheid trekt mij hierin aan. Ik zie het als een uitdaging om de mensenkant en de proceskant met elkaar te verbinden.

Ik omschrijf mijzelf als doortastend, gemotiveerd en betrokken. Ook ben ik (hoog)sensitief, (hoog)begaafd, doelgericht, communicatief en overtuigend. Verder ben ik creatief, proactief, energiek en analytisch. Ik heb een oplossingsgerichte en positief-kritische blik.

Mijn onderscheidende kracht ligt in het doorzien, doorvoelen en vervolgens doorbreken van knelpunten. Verder kijk ik vanuit een strategisch perspectief en doe ik wat goed is voor de lange termijn. Ik houd van creatieve en duurzame oplossingen. Hiermee wil ik een bijdrage leveren aan het hogere doel. De aanpak die ik kies is een inclusieve benadering met oog voor de mens en hart voor de zaak.

De optimale werkomgeving voor iNNerControl

Mijn talenten komen het beste tot uiting in een motiverende en flexibele omgeving. Een omgeving waarbij er ruimte is voor verandering en voor vernieuwend inzicht. Als dit er (nog) niet is, draag ik er graag aan bij om hier naartoe te groeien. Ik voel minder voor vaste procedures en beperkende kaders of voor onduidelijke structuren en een vast historisch perspectief. Tenzij ze de organisatiedoelen aantoonbaar dienen. Zelf overbrug ik graag de afstand tussen structuur en flexibiliteit. Ik vind het belangrijk om mij te kunnen verplaatsen in de waarden van een organisatie.

Het liefst werk ik in een organisatie die een bijdrage levert aan een duurzame en gezonde maatschappij. Aan een zogenoemde inclusieve samenleving, waarbij iedereen ertoe doet. Zo ben ik o.a. werkzaam geweest voor het Erasmus MC, Pameijer en De Zellingen. Wil je hier meer over weten. Neem dan contact op voor mijn c.v. of check mijn persoonlijke LinkedIn-account.

Door mijn persoonlijke achtergrond in combinatie met mijn werkervaring ben ik breed inzetbaar voor organisaties, van controller of adviseur tot aan (team)coach of een combinatie hiervan.

Wil je weten wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

 

Zakelijk aanbod iNNerControl

Coaching & Begeleiding

Meer informatie
 • Individuele coaching
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • HSP-begeleiding op het werk
 • Teamcoaching & samenwerken
 • Begeleiding teambuilding
 • Begeleiding strategiedagen/heidagen
 • Verbetering werkrelaties

Uitvalpreventie & Re-integratie

Meer informatie
 • Preventie burn-out- & bore-out
 • Re-integratie
 • Van werkstress naar werkplezier
 • Hulp bij vastlopen in werk
 • Interventie bij werkconflicten (niet-juridisch*)

Trainingen & Workshops

Meer informatie
 • Stressmanagement
 • HSP-training (presentatie)
 • HSP-workshop (ervaringsgericht) voor groepen

Interim Business Controller & Adviseur

Meer informatie
 • Nieuwe stijl Business Controlling (verbinding, control vanuit de essentie, organisatieverandering en -ontwikkeling, aandacht voor de mens)
 • Projectmatige organisatieveranderingen incl. begeleiding medewerkers
 • Procesverbeteringen

Marijke Kruijt - Accountmanager

“Samenwerking met Yoram was zeer plezierig. Yoram wil weten, is scherp en is in zijn denken vaak al tien stappen verder. Yoram is integer en weet te overtuigen. Heeft altijd geduld om zaken uit te leggen op een fijne, respectvolle manier. Veel lol gehad ondanks moeilijke omstandigheden. Een bijzonder mens: hij weet een zakelijke functie in balans te brengen met een zachtaardige en liefdevolle benadering.”

Jeroen van Bommel - Manager Financiën & Informatie

Yoram onderscheidt zich door zijn verbindende manier van werken naar zijn (interne) klanten. Ook de wijze waarop hij zich snel nieuwe materie eigen maakt zorgt ervoor dat hij op nieuwe onderwerpen snel effectief inzetbaar is. Tenslotte is zijn bijdrage aan het teamgevoel positief. Het benadrukken van de gezamenlijke opdracht die er ligt en het gestructureerd in beeld brengen van de werkzaamheden dragen bij aan focus in het team.

Frans Duringshoff - Manager Bedrijfsvoering

“Yoram is een echte businesscontroller. Hij denkt mee én vooruit. zijn benadering is niet alleen cijfermatig, maar op een hoger abstractieniveau. hij denkt mee met de inhoud en doet proactief voorstellen, zonder daarbij op de stoel van zijn opdrachtgever te gaan zitten. Kortom een echte businesspartner waar je op kan bouwen!”

Wouter Keus - Manager Informatiemanagement

“Deskundige business controller die ons gedurende zwangerschapsverlof van een collega goed heeft geholpen. Snel inzage in organisatie specifieke financiering, fijn in de samenwerking en komt tot goede resultaten in jaarrekening-traject en productieverantwoording in de zorg. Complexe materie waar hij goed in thuis is. Snel ‘een van ons’ geworden.”

Shalinie Somaroe - Manager Financiële Administratie

“Yoram is een jonge controller maar geen gebrek aan inzicht, ervaring en knowhow. Heel gedisciplineerd en nauwkeurig in zijn werkwijze. Doordachte antwoorden en aanpak van problematiek typeren hem. Een fijne, enthousiaste en collegiale collega om mee samen te werken.”

Pin It on Pinterest

Open chat
App me!
Hé!👋Yoram van iNNerControl hier! Hoe kan ik je helpen?