Contact opnemen

Hoe wil je contact opnemen met iNNerControl?

Contactgegevens iNNerControl

iNNerControl
Stekelbrem 6
3068 TC Rotterdam
+31 6 38 24 20 67
info@innercontrol.nl

Algemene Voorwaarden

De Praktijk

De multifunctionele praktijkruimte is licht en ruim. Tegelijk is deze ook huiselijk en er is een voelbare serene sfeer. Alles is in huis en alles mag en kan. Na iedere sessie wordt de ruimte ook energetisch gereinigd. Op die manier is de best mogelijke ervaring gegarandeerd.     

Ervaar het zelf en neem contact met ons op!

Praktijkruimte van iNNerControl waar Yoram Coaching uitvoert
Praktijkruimte van iNNerControl waar Yoram Behandeling uitvoert

iNNerControl

Stekelbrem 6
3068 TC Rotterdam
⇒ vind op google

Veelgestelde vragen (FAQ)

Huishoudelijk

Worden de sessies vergoed door de verzekeraar?

iNNerControl kiest er doelbewust voor om zich niet te onderwerpen aan de gestelde protocollen vanuit de zorgverzekeringswet. Het traject is daardoor veel goedkoper en doeltreffender. Je verdient de investering vanzelf terug. Zie ook de blogpagina. 

Kan ik korting krijgen op mijn sessies en zo ja, hoe?

Er zijn diverse acties. Dit kunnen bijvoorbeeld kortingsacties of win acties zijn en zowel langlopende als tijdelijke acties. Het kennismakingsgesprek is sowieso altijd gratis. Zorg ervoor dat je de social media kanalen volgt om als eerste op de hoogte te zijn.

Welke tarieven en BTW-regels gelden er voor zakelijke klanten?

Op alle tarieven van zakelijke diensten geldt een BTW-opslag van 21%, tenzij anders vermeldt staat. Particuliere tarieven worden echter altijd inclusief BTW vermeld. Facturen zijn op aanvraag ook te verkrijgen . Zo kun je als ondernemer of werkgever de kosten én BTW aftrekken. Lees de algemene voorwaarden voor de toelichting. Het BTW-nummer van iNNerControl is hier te vinden.

Inhoudelijk

Hoe weet ik hoeveel sessies ik nodig heb?

Tijdens de gratis intake kijken we samen naar je behoeften binnen het vraagstuk. Jij bent en blijft hierover in Control en ontvangt advies. Zo stemmen wij vraag en aanbod op elkaar af. iNNerControl staat voor efficiency en eerlijkheid. Dat betekent: niet meer sessies dan nodig. 

Wat maakt iNNerControl anders dan anderen?

De aanpak (zie hier) van iNNerControl is unieke. Het is onderscheidend van andere therapie- en coachingsvormen en hiermee bijzonder effectief. iNNerControl begeleidt mensen richting hun krachtige veilige basis. Hierdoor keert men terug in de oorspronkelijke (zijns)staat. Er is hierbij sprake van een volledig systeemherstel. Dit is inclusief een permanent onderhoudspakket met zelf gekozen ‘programma’s’. Lees mijn blog over ‘Waarom iNNerControl werkt’ voor meer uitleg.

Ik heb al zoveel geprobeerd. Ben ik nog wel te helpen?

In dit geval staat voorop: jij bent NIET alleen. iNNerControl richt zich juist op die mensen die zichzelf deze vraag stellen. In de artikelen op de blogpagina vind je hierover meer achtergrondinformatie. Wat jij voelt, dat is echt. Als je opgeeft, dan heb je al verloren. Een goede coach maakt van jou een winnaar!

Kies de manier van contact
die goed voelt voor JOU!

w

Bericht

Stuur een app, sms of mail. Het antwoord ontvang je via hetzelfde kanaal. Liever meteen spreken? Bel me direct.

Persoonlijke Kennismaking

Vraag via het contactformulier een GRATIS kennismakingsgesprek aan. Face-2-face, of via de computer.

Social Media

Scan deze QR-code met een (andere) mobiele telefoon of klik op de afbeelding.

Pin It on Pinterest