Mijn Aanbod

Wat kan ik voor jou betekenen?

Aanbod

Leef JOUW mooiste leven

Coaching en Begeleiding

Als gecertificeerd HSP-begeleider, Zijnsgeoriënteerd Coach en ervaringsdeskundige begeleid ik jou naar de beste versie van jezelf.

Word de beste versie van jezelf

Training en Workshops

Zowel zakelijk als particulier geef ik (ervaringsgerichte) trainingen en workshops. Waar nodig op maat. Soms met collega-professionals. 

Leef een PIJNVRIJ leven

Healing en Behandeling

Als begaafd specialist met levenslange ervaring op gebied van chronische pijn gebruik ik effectieve technieken om jou te helpen genezen.

Wil je weten hoe ik te werk ga? Aanbod!


“Two is one and one is none.”

Mijn aanbod helpt jou om te groeien en om te winnen. Jezelf te ‘overstijgen’. Je hebt niets te verliezen. Daarom is het eerste kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend & gratis. Ik vind het vooral belangrijk dat de connectie van twee kanten goed voelt. We opereren namelijk als team. We doen het samen. 

Being on the same page.

Daarnaast – en dat is voor jou als cliënt nog belangrijker – wil ik graag vaststellen dat we op één lijn zitten. Niet alleen wat betreft het doel van de coaching of behandeling, maar ook wat betreft de wijze waarop we dat gaan bereiken. Zoals al eerder aangegeven, vind ik de persoonlijke ‘klik’ echter nog belangrijker dan een gedeelde visie en aanpak. 

Uit grootschalig onderzoek van de Vrije Universiteit in Amsterdam en de universiteit van Sydney in 34 landen blijkt het belang van het op één lijn zitten bij de coachdoelstelling. Ik zorg er daarom altijd voor dat de doelstelling en aanpak helder en transparant is.

PDCA: Plan-Do-Check-Act!

Als controller weet ik hoe je met een goed plan (P) obstakels overwint (D), evalueert (C) en continu blijft verbeteren (A). Zo houden we de juiste koers aan en boeken we tegelijk maximale vooruitgang.

Veel aanbod voor weinig.
Zo zien we het graag!

Tussentijdse bereikbaarheid en advies.

Heb je vragen tussen de sessies door, over de afgelopen of volgende sessie? Of loop je ergens tegenaan? Stuur een app of mail en ontvang snel hulp!

Huiswerk én huiswerkbegeleiding

Om nog sneller het gewenste resultaat te bereiken, werk ik met huiswerk. Loop je vast, dan kun je rekenen op huiswerkbegeleiding. Aanbod

LIFE TIME support

Echt? Kun je dit ook beloven? Ja. Als jij belooft dat je het traject afrond en je huiswerk maakt, dan zul je het namelijk niet snel meer nodig hebben. Mocht er toch iets zijn, dan kun je bij iNNerControl terecht! En heb je toch weer behoefte aan extra coaching, dan heb je recht op het speciale after-sale kortingstarief*! Aanbod
*Vraag naar de voorwaarden 

Toegang tot specialistennetwerk

Tijdens je traject heb je gratis toegang tot mijn netwerk van betrouwbare professionals. Doordat ik deze specialisten persoonlijk ken, krijg je niet te maken met onpersoonlijke doorverwijzingen. En voorkom je om van het kastje-naar-de-muur te worden gestuurd. Jouw privacy blijft uiteraard gewaarborgd. Alles gebeurt in overleg met JOU.

Spiritualiteit zonder zweverig gedoe

Naar wens kun je rekenen op spiritueel advies, spirituele hulp en persoonlijke spirituele groei en ontwikkeling. En dat zonder ‘hocus pocus’. Dat houdt in dat ik gebruik maak van zintuiglijke kracht, positieve energie en aangeboren kwaliteiten. Zien = geloven. 

Inspirerende (easy) Life Hacks

Hoewel iNNerControl opereert vanuit de essentie (het ‘zijn’), valt niet te ontkennen dat het (Westerse) leven veel van de mens vraagt. Laat je daarom inspireren met gave Life hacks, waaronder Mind & Body hacks, tools en literatuur afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Dat is nog eens waardevol!

It takes two. Duogesprekken zijn mogelijk

Vaak zitten je  uitdagingen juist in de relatie met de ander. Daaorm biedt iNNerControl de mogelijkheid tot duogesprek met bijvoorbeeld een ouder, kind, liefdespartner, ander familielid, vriend(in), werkgever, andere collega, zakelijke partner of kennis.

Coaching en Begeleiding

Life Coaching

Meer info

Hieronder valt onder andere hulp bij levensvragen, patronen doorbreken, angsten, afrekenen met ongezonde verslavingen,  perfectionisme, faalangst, studiecoaching, vastlopen in werk, relatieproblemen, mentale hulp bij ingrijpende levensgebeurtenissen.

Hoogsensitiviteit (HSP)

Meer info

Een Hoog-sensitief persoon (HSP’er) heeft een aangeboren temperament met een grote gevoeligheid voor (interne en externe) prikkels en het diepgaand verwerken van en sterk reageren op deze informatie (Esther Bergsma – 2017). Dit vraagt om een andere manier van Coachen. Als gecertificeerd HSP-begeleider en HSP-ervaringsdeskundige weet ik dat als geen ander. Via een breed onderzocht begeleidingstraject zetten we de HSP-lasten om in HSP-kwaliteiten. Zo word jij een Heel Speciaal Persoon.

Grofweg zijn er drie vormen van een HSP-coachingstraject:

1) HSP-coaching/-begeleiding
2) Hoogsensitiviteit op het werk
3) HSS-training: balans vinden als ‘High Sensation Seeker’ en HSP

 

Stress & Burn-out Coaching

Meer info

Burn-out en bore-out preventie en begeleiding, re-integratie-begeleiding/passend werk vinden, herstel/vinden van werk-privébalans, interventie bij werkconflicten (niet-juridisch).

ADD-/ADHD-begeleiding

Meer info
  • Begeleiding bij ADHD
  • Begeleiding bij ADD

Er wordt gewerkt zonder medicatie en cognitieve gedragstherapie.

Teamcoaching

Meer info

Begeleiding van Teams in samenwerking, Teambuilding, zelfsturing, zelforganisatie, omgaan met organisatieveranderandering en dergelijken.

Zijnsoriëntatie / Zelfrealisatie

Meer info

Zijnsoriëntatie is de leer van het leven. Via Zelfacceptatie, Zelfactualisatie, Zelfrealisatie word jij wie je werkelijk bent. 

Training en Workshops

HSP-Presentatie

Meer info

Leer binnen enkele uurtjes alles over HSP en HSS. En word actief betrokken om je ervaringen te delen en vragen te stellen.

Ervaringsworkshop HSP

Meer info

In de HSP-workshop leer je in een veilige setting alles over HSP, contact te maken met je gevoel en je HSP-valkuilen om te zetten in kwaliteiten. 

Training Stressmanagement

Meer info

Onder begeleiding van een specialist op het gebied van stress leer en ervaar je op een originele manier alles rondom stress, burn out en hoe je zelf in control blijft. 

Workshop emotiewerk

Meer info

Een ervaringsworkshop in het teken van één of enkele emoties. Bijvoorbeeld Angst, Verdriet, Boosheid, Woede of Schaamte. In een veilige settingkrijg je de kans om de emotie te laten bestaan, te onderzoeken en word je geleerd om te gaan met lastige emoties 

Teambuilding

Meer info

Origineel teamuitje, heidag, strategiedag(deel) of kick-off met een nieuw team? Leer elkaar kennen met behulp van je persoonlijkheidstypen, gedrag, kwaliteiten, leuke spellen en wordt productiever als team!

Zelfsturing / Zelforganisatie

Meer info

Hulp om als team zelfsturend vermogen te ontwikkelen en behouden, met als uiteindelijk doel Zelforganisatie.

Healing en Behandeling

Reiki & Magnetiseren

Meer info

Met Reiki of Healingstechnieken als Magnetiseren verzacht (chronische of acute) pijn. Vaak verdwijnen pijnen voorgoed.

Innerlijke kind healing

Meer info

Alles waar je (emotioneel en vaak ook fysiek) last van hebt is een gevolg van een kwetsing van vroeger. In een ontmoeting met je innerlijke kind kun je jezelf weer resetten vanuit de bron. Dit is een zeer krachtige healing techniek, mits toegepast onder de juiste omstandigheden en begeleiding.

Visualisatie healing

Meer info

Visualiaties zijn enorm effectief voor het helen van trauma’s, manifestie (dat wat jij graag wil bereiken) en het doorbreken van ongewenste patronen.

(Chronische) pijnbehandeling

Meer info

Chronische pijn hangt meestal samen met mentale pijn. Door deze twee tegelijk te behandelen, is het herstel vele male sneller. Met name voor chronische pijn is een lichamelijke behandeling i.c.m. coaching effectief.

Body Trauma Release

Meer info

BTR is een manier om via drukpunten blokkades uit het lichaam te verhelpen. De kracht in deze techniek is de combinatie met coaching en visualisatietechnieken, die een positief en versterkend effect op elkaar hebben.

Psychosomatische therapie

Meer info

Deze vorm van therapie richt zich op de behandeling van fysieke klachten die veroorzaakt of versterkt worden vanuit mentale klachten. Vaak is de persoon zich hiervan niet of slechts beperkt bewust. Daarom lijden veel mensen onnodig (lang) aan psychosomatische klachten.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Pin It on Pinterest